perjantai 19. heinäkuuta 2019

Pieni neule pienelle pojalle

Täällä blogin puolella on ollut hyvin hiljaista taas yli vuoden, mutta se ei tarkoita, ettenkö olisi puuhaillut kaikennäköistä. Olen ommellut vaikka mitä – lukuisia mekkoja, parit bikinit, muutaman neuleen – ja myös neulonut jonkin verran, esim. sukkia, uuden pipon, tumppuja ja huivin.

Yksi kooltaan hyvin pieni projekti on tämä: sukulaisvauvalle neuletakki syksyn ja talven kylmyyttä vastaan. Tässä se on, tyylikäs pieni pappatakki pienelle poikavauvalle:Pieni pappatakki


Malli: improvisoitu
Koko: n. 6 kk
Lanka: Garnstudio Drops: Baby Merino (musta) kaksi kerää (eli 100 g/350 m) ja Anny Blatt: Baby Blatt (väri beige ”Mastic”) jämät muista projekteista, ehkä n. 15 g
Puikot: 3.00 mm ja ylä- ja alareunoissa 2.50 mm

Musta lanka on ostettu Menitasta (Helsinki) ja beige lanka Fiinaneuleesta (Helsinki). Napit on ostettu Karnaluksista Tallinnasta. Neuloin takin ylhäältä alas. Tein neljä kierrosta mustaa ja kaksi kierrosta 1-1-kirjoneuletta vuorotellen. Kaarrokkeen lisäykset on tehty mustien osioiden kohdalla, 24 silmukkaa joka kuudes kierros. Neuleen nappilistat ja ylä- ja alareunat sekä hihansuut ovat ainaoikeaa.

Neuleen valmiit mitat: korkeus n. 25 cm, leveys n. 25,5 cm, hihan pituus n. 15 cm ja hihan leveys kaarrokkeen jälkeen n. 10 cm. Neule on luovutettu käyttäjälleen vasta tänään, toivon että se on hyvä käytössä!


Ei kommentteja: