tiistai 6. toukokuuta 2014

Sirkus

Hei, sanoi Pelle Hermanni.


Jaloissaan hänellä oli pääsiäisen väriset pellesukat.


Kokoa 47. 


Kaivoin äidin nallevarastoa ja sieltäpäs löytyi älyttömät määrät pieniä keriä aivan ihanan ja aivan kamalan väristä nallea. Otin melkein kaikkia. Puoliso tilasi jo kauan sitten -todella- värikkäät villasukat, ja näistä jämistä ne sitten syntyivät. Kuljettelin tekelettä ympäri asuntoa tarjottimella, jotta pienet lankakerät eivät katoaisi.


Yhdestä kerästä paljastui liikkisvyöte.

Halusin välttää todella monen lankanpätkän päättelyn ja päätin ratkaista ongelman neulomalla langanpäät lomittain hetken aikaa. Vaihdoskohdat näkyvät ja tuntuvat, mutta en antanut sen häiritä, eikä se sukkien saajaakaan häritise.


Sirkus

Malli: perusvillasukka 64 s vahvistetun kantalapun kera, kapeat resorit yläreunassa ja ennen kantalappua, sädekavennus. Projekti Ravelryssä täällä
Puikot: 3 mm

Ilmeen yhteinäistämiseksi sukkien alut ja loput sekä kantalaput ovat samaa tummanvihreää, jota oli enemmän kuin muita värejä. Mutta onhan ne silti aika villit!


Tiistai-illan loppukevennys: Minulle selvisi eilen lankamerkin kaunista uutta ilmettä tuijotellessa että se on Sandnesgarn, ei Sadnesgarn. Kas kun ei Sadnessgarn. Naureskelen vieläkin.

Ei kommentteja: