torstai 27. kesäkuuta 2013

Pariskuntaveto

Nyt saa arvata, mitä kuvassa näkyy.


Kyseessä on yksi niistä monen vuoden projekteista. Ostin Marimekon Fokus-kankaan jo yli kaksi vuotta sitten, leikkasin palat ja ommella surautin kaksi kappaletta jutskaletta, mutta tekeleet jäivät sitten viittä vaille valmiiksi kahdeksi vuodeksi. Mutta nyt olen vihdoin ommellut viimeiset saumat, ja tadaa! Valmista tuli!


Tein siis meille samanlaiset essut, hihii, melkein yhtä paha pariskuntaveto kuin muuten samanlaiset mutta väriltään eroavat tuulipuvut.


Emme ole vielä ehtineet muuta kuin kokeilla niitä, ja miesten versiossa on niin kuin näkyy komea ryppy. Mutta nyt kelpaa leipoa vaikka pullaa!


Lisänä essuissa vielä napit ja kirjaillut nimet, ettei vain mene pitkän ja pätkän essut sekaisin! Rekvisiitta on myös hyvin innovatiivista, eikö vain. Kiitos Kiiralle kuvista! :)


Vihdoin on kesä ja pääsisi parvekkeelle lekottelemaan, jos siellä olisi kalusteita! Tähän mennessä olemme pari kertaa syöneet illallista parvekkeen lattialla. Yksi asia sinne on silti löytänyt, nimittäin uusin rakkauteni Clematis, eli kärhö! Askartelin sille tervanarusta kiipeilytelineen. Kukkisitpa pian, oma ihana karvapalleroköynnökseni. :)


Sisällä on hienossa rivissä kukkivat orkideat, kaverin viljelemä ja hurjaa vauhtia kasvava sitruunamelissa ja äidin antamat basilikat.


Äiti täytti pari viikkoa sitten pyöreitä ja vääntelin lahjaksi korvikset. Olin halunnut kokeilla tätä ideaa jo kauan, ja sain kokeilemiselle vihdoin hyvän syyn.


Helmet ja korvakorukoukut olen ostanut Hobby pointista, hopeatikut Karnaluksista, Tallinnasta. Mutta nyt suuntaan kuulkaas vähän etelämmäksi, nimittäin Roomaan. Lupaan yrittää pysytellä poissa mahdollisista käsityöhön liittyvistä kiusauksista, tai olen raskasmatkalaukkuinen ja rahaton päästyäni takaisin kotiin. ;)

4 kommenttia:

Ratkoja kirjoitti...

Hienot essut! Kyllä kelpaa kokata. Erityisen ihanat ovat nuo herkän kauniit korvikset!

Ingi kirjoitti...

Kivoja kuvia, hienot nuo essut!

Maija kirjoitti...

Noi essut on ihan parhaat! Hieno ajatus käyttää tuota kuosia tolleen puoliksi :) Korviksista tykkään kans. Hyvää reissua!

Lilja kirjoitti...

Kiitos teille kaikille mukavista kommenteista! :)