keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Tiima - ensimmäinen ohjeeni!

Viime aikoina on ollut jännittäviä ja salaisia projekteja käynnissä täällä minun kotonani. Olen paitsi neulonut myös kirjoittanut ohjetta - tämä erittäin hitaasti edistyvä puolen vuoden taipaleeni tuotti vihdoin tuloksia, ja pääsin julkaisemaan ensimmäisen ohjeeni!

Ikuisuusprojekteista puheen ollen, ensimmäiset versiot syntyivät jo melkein kaksi vuotta sitten, ensin siskolle neulottu istuva pipo.


Sitten neuloin itselleni vuorillisen version, joka on hieman löysempi. Lankana käytin Pirkanmaan ohutta Pirkkalankaa, ja vuorina toimi Garnstudion DROPS Alpaca. Tämä valmistui tammikuussa 2013, mutta oli noin vuoden työn alla.Kevättalvella neuloin kolmannen version, ja neuloessa kirjoitin samalla ohjetta. Valkoinen versio pääsi jo keväällä käyttöön.
Islantilainen Kristín tarjoutui jo tammikuussa testineulojaksi. Kun sain karkean luonnoksen aikaiseksi, lähetin sen Kristínille. Hänen lisäksi testineuloin ohjeen itse, ja niin syntyi musta versio.Ja tässä se nyt on! Ensimmäinen, ikioma ohjeeni! :)

Tiima

Ohje: oma, Ravelryssä myynnissä täällä!
Lanka: Garnstudio DROPS Alpaca tai Garnstudio DROPS Baby Alpaca Silk
Puikot: 2,5 mm ja 3,0 mm

Ja kuulkaas, tämä on älyttömän jännittävää!!

14 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Tuo on niin kaunis mallineule. Onneksi olkoon aluevaltauksesta!

Jatta kirjoitti...

Ooh, onnea paljon!! Mä olen joka vuosi ostanut äidille jonkun ohjeen lankoineen lahjaksi, ja tässä on nyt sitten tän vuoden tuleva lahja valmiiksi tarjoiltuna <3 Kiitos!

Vyyhti kirjoitti...

Herkkä ja suloinen myssy. :)

Emma kirjoitti...

Oi että mikä ihanuus, talviprinsessan myssy! Onnea ekasta ohjeesta!

Lilja kirjoitti...

Voi teitä <3 kiitos teille kaikille! En varmaan olisi ohjetta ymmärtänyt tehdäkään jos en olisi täällä ja Ravelryssä saanut niin kannustavia kommentteja! :)

Ingi kirjoitti...

Vau, kuinka kaunis malli!

Lilja kirjoitti...

Kiitos sinulle, Ingi!

Anonyymi kirjoitti...

Olen ihastellut jo aiemmin herkän kaunista myssyäsi, ja salaa toivonut, että kirjoittaisit siihen ohjeen. ;-) Suurkiitos siis ohjeesta! Myssy on ihastuttava!
Sari

Anonyymi kirjoitti...

Unohdin vielä kysyä, että voisinko ostaa ohjeen maksamalla sen suoraan tilillesi?
Sari

Lilja kirjoitti...

Kiitos sinulle Sari kauniista sanoista! Laitattaisitko minulle sähköpostia osoitteeseen lilja.palmgren (a) gmail.com niin voimme sopia asiasta :)

Mari kirjoitti...

Todella kaunis pipo! Onnea ja menestystä tulevien ohjeiden kehittelyyn :)

Lilja kirjoitti...

Kiitos Mari!

Näppi kirjoitti...

Todella kaunis myssy! Aivan upea. Ohje täytynee ostaa...

Lilja kirjoitti...

Kiitos Näppi! :)